Om KNAADA

Att Grafisk Design var ett yrke och vad det innebar visste jag inte när jag som 18-åring fick mitt första jobb som produktionsassistent på en teater. Det skulle tas fram affischer inför en stor premiär och jag föll pladask för de oändliga möjligheterna i formgivningen.

Det bar iväg mot Australien och hem kom jag med en Bachelor i Grafisk Design. Att frilansa föll sig naturligt eftersom jag ville låta mina barn få växa upp i Hälsingland. Blogg var nytt och jag började nyfiket som mammablogg men halkade snabbt in på inredning och följarskaran började växa.

Posters var på den tiden en sällsynt produkt och jag designade egna för att pryda vårt hem. Efterfrågan på bloggen gjorde att jag startade webbutik och här är vi idag med tusentals sålda posters.

Mina plattformar har varierat från blogg.se, till Aftonbladet och Styleroom, men KNAADA.se har alltid varit mitt och det är hit jag kommer när jag vill hem.

//Sofia Leanders

 

Sofia Leanders
Född 1979 på en Hälsingegård utanför Edsbyn
Mamma till tre knasiga ungdomar
Grafisk Formgivare & Kommunikatör med ett hjärta för inredning
Grundare av KNAADA, driver företagshotellet Skolbacken 9 tillsammans med Per Kleven och varumärkesbyrån Pricksäker tillsammans med Jonas Veronesi.

Läs mer om och av sofialeanders.se

Instagram
@knaada

Kontakt
info@knaada.se