Fri frakt inom Sverige ända fram till 24 dec – Kod: JUL

Privacy policy

Personuppgiftshantering

Knaada AB (info@knaada.se - Skolvägen 21, 828 94 Edsbyn) är ansvarig för hur dina personuppgifter hanteras.

Vi sparar och behandlar dessa personuppgifter om dig:
Förnamn, efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras:
Så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse så som bokföringslagen.

Vi sparar och behandlar dina uppgifter för att:
Kunna hantera och leverera din order, för att ge dig en bättre upplevelse i webbutiken och för att ge dig god service med personlig support. Vi sparar också och behandlar dina uppgifter om du har önskat det för att få våra nyhetsbrev och erbjudanden.

Vi har fått dina uppgifter från:
Den data du själv uppger när du blir kund hos oss.
Den data du uppger när du kontaktar oss digitalt.
Den data som skapas när du besöker vår hemsida.
Besöksdata via cookies från din webbläsare.

Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är:

En god kundresa (Rättslig grund: Intresseavvägning och samtycke)
Vi behandlar personuppgifter för att kunna upprätthålla en god köpupplevelse och service till dig som kund.

Produktutveckling och erbjudande (Rättslig grund: Intresseavvägning)
Vi behandlar personuppgifter om hur du använder våra tjänster och produkter för att kunna utveckla produkter och vårt erbjudande till dig som kund.

Nyhetsbrev och kampanjererbjudanden (Rättslig grund: Samtycke)
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ge dig vår senaste information, marknadsföra relevanta produkter till dig och ge dig kampanjeerbjudanden.

Lagstadgade skyldigheter (Rättslig grund: Rättslig förpliktelse)
Vi behandlar personuppgifter i syfte att efterfölja de krav lagen ställer.


De personuppgifter vi behandlar om dig delas med:

Betalleverantör
Vid ditt köp delas information med vår betalleverantör Klarna, ShopPay, Gpay, PayPal, Visa, MasterCard eller Maestro. Uppgifter som lagras kan innefatta förnamn, efternamn, adress, e-postadress, personnummer och telefonnummer.

Fraktbolag
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela specifik information med fraktbolaget som är Postnord eller DHL. Frakten bokas via Sendify som också tar hanterar dina personuppgifter. Det som delas med fraktbolage, och Sendify är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering av ditt paket.

Nyhetsbrevsleverantör
Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör som är Shopify och Mailchimp.

E-handelsplattform
Uppgifter kring ditt besök i webbshopen och din order behandlas av e-handelsplattformen Shopify.

Övrig tredje part
Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig är KNAADA AB. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att vårt dataskyddsombud på info@knaada.se

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Allmänt
Knaada.se drivs av Knaada ab (Org nr 556835-9177)
Skolvägen 21, 828 94 Edsbyn

För att komma i kontakt med Knaada skickar du ett mejl till info@knaada.se.