Posters med fri frakt! • Köp 3 betala för 2 • Lev 2-5 dagar*

Om KNAADA

Att Grafisk Design var ett yrke och vad det innebar visste jag inte när jag som 18-åring fick mitt första jobb som produktionsassistent på en teater. Det skulle tas fram affischer inför en stor premiär och jag föll pladask för de oändliga möjligheterna i formgivningen.

Det bar iväg mot Australien och hem kom jag med en Bachelor i Grafisk Design. Att frilansa föll sig naturligt och att förälska sig i en programmerare likaså. Han byggde bloggverktyg och jag blev nyfiket en av Sveriges tidiga inredningsbloggare. Samtidigt som vårt första barn bakades passade jag på att starta både företag och blogg.

Posters var på den tiden en sällsynt produkt och jag designade egna för att pryda vårt hem. Efterfrågan på bloggen gjorde att jag startade webbutik och här är vi idag!

KNAADA har varit mitt arbetsnamn sedan start och kommer från Knåda som är namnet på min hemby. Ett dubbel-a på norska uttalas som Å och eftersom mina barn är 50% norska har vi en stark och naturlig anknytning till systerlandet. Mina plattformar har varierat från blogg.se, till Aftonbladet och Styleroom, men KNAADA.se har alltid varit mitt och det är hit jag kommer när jag vill hem.

//Sofia Leanders

 

Sofia Leanders
Född 1979 på Hälsingegården Danes i Knåda
Mamma till Herman, Signe och Douglas
Grafisk Formgivare & kommunikatör med ett hjärta för inredning
Grundare av KNAADA, driver företagshotellet Skolbacken 9 tillsammans med Per Kleven och varumärkesbyrån Pricksäker tillsammans med Jonas Veronesi

Instagram
@knaada

Kontakt
info@knaada.se