Inspirera till rörelse i vardagen!

Inspirera till rörelse i vardagen!

 

Idén fick jag när jag själv stod och masserade min nacke vid kaffemaskinen, jag vet att min kropp förtjänar träning och variation men jag har svårt att hitta tiden till det. //Sofia, formgivare & grundare KNAADA

Posterserien "Paus" är framtagen i ett samarbete med Hälsocoach & PTn Britta Leanders och rörelserna är vackert tecknade av Illustratören Karolina Norlin.

Tanken är att de ska vara en vänlig påminnelse till dig själv, dina nära, kära och kollegor till 8 dagliga rörelser som gör gott för både kropp och själ. Att man ska placera postern där naturliga pauser och väntetider uppstår som i hissen, vid kaffemaskinen, micron, handfatet eller vid skrivaren. 

Dessa posters ger dig möjligheten att inspirera fler till detsamma. Paus finns i 8 olika motiv/rörelser och kan också köpas som 8-pack. En perfekt present till dig själv, gåbort-present till någon som redan har allt eller varför inte placera ut dom som tavlor på din arbetsplats.

Hitta Paus i webbutiken >

Tillbaka till blogg